Q U I M H E R E U

© 2012 | PRIVACY POLICY

H O M E H O M E

L'Estrambòtic Naixement de Venus ( o la fàbrica del temps)

DOCUMENTAL

"L'Estrambòtic naixement de Venus ( o la fàbrica del temps) " és una pel.lícula documental que porta el mateix nom que la pintura que l'inspira, la primera de la trilogía i explica el complex procés que utilitza Quim Hereu per tal de poder crear aquesta obra d'art. Desvetlla els secrets i curiositats de la creació d'aquest llenç colossal, al temps que recrea la interacció entre l'artista i els personatges de la seva obra.

Aquest documental està produït per OXIGENO BARCELONA, productora dirigida per Tito Coca, reconegut professional de nivell internacional que va produír amb OVIDEO TV, la realització del's Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

L'Estrambòtic Naixement de Venus (o La Fábrica del

temps)

Documental

Duració: 52 '

Dirigida per: Lala Gomà

Guió: Rosa Cornet

Productora: Picnic-Oxígeno

Productors executius: Tito Coca - Albert Saguer

Director de Fotografía : Xavier Gil

Música original : Lluís Costa

Càmera: Joan Casas - David Sánchez

DOCUMENTALS sobre l'obra de Quim Hereu

2000 - Pel!lícula sobre Quim Hereu i la seva obra per a una sèrie de televisió “Els pinzells de Catalunya” - Prod. OVIDEO T.V. - Barcelona -

Catalunya Espanya.

2006 - Filmació del documental “HEREU 2000-2006” - La Cosa de las Películas Producciones - Barcelona - Catalunya Espanya.

2012 - “l'Estrambòtic Naixement deVenus -o la Fàbrica del Temps-” - OXIGENO Productora - Barcelona - Direcció de Lala Gomà, Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya.