CLOSE

DOWNLOAD

SHOP

PRINT

INCREASE

DECREASE

PREVIOUS

NEXT

PLAY

PAUSE

Q U I M H E R E U

© 2012 | PRIVACY POLICY

ENGLISH ENGLISH
CASTELLANO CASTELLANO
H O M E H O M E
H O M E H O M E

L'ESTRAMBOTISME

QUIM HEREU

L'Estrambotisme resumeix l'espirit de Catalunya: el seny i la rauxa. El procés creatiu requereix d'el seny i la rauxa en equilibri constant. La Rauxa, que l'obliga a tenir rampells de desbordada imaginació on les formes conegudes es transformen, donen pas a éssers i escenes estrafolaris, estranys e increïblement fantàstics. En una paraula : estrambòtics.

L'ingredient de base, essencial, el que farà possible tot el procés creatiu, és la imaginació que en dosis elevadíssimes i barrejada amb l'astúcia d'alterar i modificar les propietats i formes inherents dels objectes que intervenen

a l'obra, faran que el resultat final sigui d'allò més insòlit (rauxa). Sempre es busca un equilibri de composició, un ritme i una harmonia en les que el dibuix hi és ben present, fent ús de l'enfoc reflexiu, el treball ben realitzat, la premeditació i la set de perfecció (seny).

QUIM HEREU

( Girona, 1963 )

Pintor català d’obra Estrambòtica

Paral·lelament a la carrera de pintor, va estudiar Enginyeria Tècnica Industrial, la qual va exercir durant un curt espai de temps per tal de dedicar-se de ple a la pintura.

Des de nen, feia del dibuix un refugi on imaginava éssers fantàstics convivint en els paisatges que quotidianament veia. Decididament autodidacte, entra en contacte amb les obres de grans artistes, fascinant-li l’execució tècnica de l’oli i el perfeccionisme del dibuix.

La terra on va néixer i créixer, l’Empordà, indret de prodigis, fades, bruixes i vents enfurismats, completarien l'influencia que més tard el portarien a crear les seves estrambòtiques visions i els seus mons tan summament particulars.

Al 1983 estableix el seu primer estudi a la seva ciutat natal, Girona (Catalunya) on exposa la seva obra en diferents galeries. Comencen els seus viatges al voltant del món, a la recerca de deserts, ruïnes, cultures i exotismes per poder recrear en les seves noves pintures, que ja començaven a reflexar la predilecció del pintor pel gran format.

L’any 2000, estableix el seu estudi en una antiga i espaiosa fàbrica del segle XIX. Allà comença a produir obres de gran format que ven a col·leccionistes de diferents parts del món.